Érdekességek

2012. június 18.

Balaton-átúszás: gőzerővel készülnek a jubileumi erőpróbára

Ha az időjárás végre a kegyeibe fogadja a 30. Pek-Snack Balaton-átúszás szervezőit, akkor alig több mint két hét múlva rajtolhatnak majd el a lelkes és elszánt próbázók Révfülöpről.

2012. június 13.

Vakáció, édes Vakáció

Amikor reggelente kinézünk az ablakon, egyértelműen látjuk: itt a nyár. Néha ugyan még ránk szakad az égi áldás, de akkor is tudjuk: visszavonhatatlanul megváltozik az életünk a következő három hónapra.

2012. május 14.

Ballagásra várva…

Idén is elérkezett a ballagás ideje. De ebben az évben, egy kicsit másról szólnak ezek a napok, hetek, mint korábban. Most nem a szomszédék Benője, vagy apu nővérének eminens lánykája ballag, hanem a család szemefénye. És az egész éves munka után, most a mi gyermekünkről szólnak az általános és középiskolák.

2012. május 11.

Legyen a Tied a Pek-Snack ajándékcsomag!

Ahhoz, hogy részt vehess a sorsoláson csak pár lépést kell megtenned!

2012. április 04.

Tényleg a szénhidrát a test ellensége?

Napjainkban, ha egy újságos bódé előtt elsétálunk, a magazinok címlapjairól a fogyókúrák és sikeres diéták titkait ígérő cikkek és képek fotóját láthatjuk a kirakatban.

Sok esetben a szénhidrátmentes diéták, Atkins-diéta, fehérjediéta tűnik a megoldásnak a kívánt testsúly eléréséhez. De lehet-e szénhidrát nélkül élni?

Milyen hatással van szervezetünkre ez a tápanyag?